Rabljeni računalniki

Za vsakodnevna opravila v službi ali doma vsekakor ne potrebujete novega računalnika, zadostuje že rabljen računalnik poslovnega razreda. Seveda takšne kakovosti, kot jo lahko dobite pri nas. Tako boste v primerjavi z novim računalnikom precej prihranili, lahko tudi do 500 evrov in več.

Prikazovanje 1–12 od 44 rezultatov

Poslovni razred rabljenih računalnikov zagotavlja njihovo visoko kvaliteto

rabljeni računalniki a kvalitetaNaši rabljeni računalniki prihajajo izključno iz velikih podjetij. To pa pomeni, da sodijo v poslovni razred, ki je sestavljen iz najkvalitetnejših materialov, boljšega hladilnega sistema in trd

nega ter kompaktnega ohišja. Vse to pa zelo vpliva na življenjsko dobo rabljenega računalnika.

Pri nakupu rabljenega računalnika ste lahko povsem brez skrbi, saj je vsak rabljen računalnik skrbno in temeljito pregledan, očiščen in testiran. Vse to vam seveda omogoča varen nakup ter zagotovilo, da boste dobili računalnik, ki deluje. Za naše rabljene računalnike vam nudimo tudi 12-mesečno garancijo.

Bodite pozorni na kakovost

Kakovost rabljenih računalnikov se deli na 3 kategorije. V kategoriji A, ki jo pri podjetju TrueCad v največji meri prodajamo, se znajdejo trpežni računalniki, ki vam bodo še dolgo stali ob strani pri najrazličnejših opravilih.

Po kategoriji B posezite v primeru, da želite pri nakupu računalnika prihraniti nekaj eurov. V to kategorijo namreč sodijo računalniki, ki jih “krasi” kakšna majhna lepotna napaka, ki na delovanje seveda sploh ne vpliva. Ostane nam še kategorija C, kamor pa sodijo računalniki, ki po vsej verjetnosti ne bodo več dolgo delovali. Seveda nam ni potrebno posebej poudariti, da se slednji kategoriji raje izognite.

Zakaj izbrati rabljen računalnik pri nas?

Za to obstaja kar nekaj dobrih razlogov, ki jih naštevamo v nadaljevanju:

  • Kot smo že omenili, so naši rabljeni računalniki iz poslovne linije, ki zagotavlja višjo kakovost in daljšo življenjsko dobo.
  • Prodajamo rabljene računalnike, ki so priznanih blagovnih znamk.
  • Pri nakupu rabljenega računalnika boste prihranili kar nekaj denarja, ki ga boste lahko namenili v druge namene. Za razumno ceno boste prejeli vrhunski računalnik.
  • Vsi naši rabljeni računalniki imajo 12-mesečno garancijo.
  • Imamo lasten, hitro odziven servis.
  • Omogočamo vam nakup brez tveganja.

Vas mika, da bi rabljen računalnik kupili tudi sami? Preverite našo ponudbo in izberite pravega zase. Pri nakupu vam bomo z veseljem pomagali in vam strokovno svetovali.

V košarico ste dodali izdelek: