Optimizacija spletnih strani


Ko uporabnik vpiše iskani niz v spletni iskalnik mu le ta v trenutku poišče in vrne najbolj relevantne rezultate.

Vrstni red rezultatov je odvisen od iskalnega algoritma, na katerega vpliva mnogo faktorjev. Google na primer uporablja za razvrstitev rezultatov preko 200 različnih faktorjev.

Uporabniki, ki iščejo produkt ali storitev prek spletnih iskalnikov večinoma iščejo le po prvi strani iskalnih rezultatov.


Optimizacija vsebuje

Podroben pregled obstoječe spletne strani

S pomočjo napredne programske opreme identificiramo ključna področja, ki so potrebna prenove. S tem postavimo temelj za doseganje dobrih rezultatov.

Analiza trga

Analiza trenutnega trga ter identificiranje konkurence in potencialnih povezav, ki bi lahko bile koristne za vaše podjetje.

Analiza ter določitev ključnih besed

Opravimo analizo ključnih besed in ugotovimo, katere imajo največje število iskanj ter najmanj konkurence.

»On site« optimizacija

Uporabimo različna urodja za optimizacijo meta podatkov, strukture spletne strani, URL strukture, naslovov, in več.

»Off site« optimizacija

Opravimo strateško pridobivanje zunanjih povezav, katere imajo velik vpliv na vašo uvrstitev na iskalnikih. Gre za dolgotrajen proces, ki se ga je potrebno lotiti postopoma in premišljeno.

Izboljšanje hitrosti spletne strani

V današnjem času uporabniki pričakujejo, da stran deluje hitro, v nasprotnem primeru kliknejo na naslednjo. Z različnimi tehničnimi pristopi zmanjšamo čas nalaganja strani in s tem izboljšamo uporabniško izkušnjo.

Prilagoditev mobilnim napravam

Trenutno že več ljudi išče na mobilnih telefonih kot na osebnih računalnikih. Spletno stran prilagodimo mobilnim napravam in poskrbimo, da nobena tehnična napaka ne ovira vaše uvrstitve na iskalnikih.

Analiza in poročila

in več...

Cena optimizacije spletnih strani je lahko od primera do primera zelo različna.

Na ceno vplivajo mnogi dejavniki, kot so na primer težavnost ter število ključnih besed, želena uvrstitev, trenutno stanje itd.

Kontaktirajte nas in pripravili vam bomo ponudbo, prilagojeno za vaše podjetje.