Rabljeni prenosniki

Vas mika, da bi kupili rabljen prenosnik, pa imate pri tem različne pomisleke? Naj vas pri tem potolažimo z dejstvom, da se večina rabljene računalniške opreme na našem tržišču pojavi le zaradi lizing pogodb. Zaradi takšnih pogodb so podjetja namreč zavezana k temu, da prenosnike po določenem času zamenjajo, čeprav še vedno odlično delujejo.

To so torej prenosniki kakovostne poslovne linije, ki jih odlikuje dolga življenjska doba, odlična ohranjenost in nizka cena. Pri nas potem tako opremo odkupimo, jo očistimo in skrbno preverimo delovanje. Šele po tem postopku so rabljeni prenosniki primerni za prodajo naprej.

Prikazovanje 1–12 od 173 rezultatov

Kakovost rabljenih prenosnikov

Pri nakupu rabljenih prenosnikov igra njihova kakovost zagotovo poglavitno vlogo. Na tržišču obstajajo tri kategorije kakovosti: A, B in C. Nakupa prenosnikov C kvalitete vam ne svetujemo, saj se boste od njih verjetno morali kaj kmalu posloviti. Če želite prihraniti nekaj denarja, potem si lahko priskrbite prenosnik kategorije B.

V to kategoriji namreč sodijo prenosniki s kakšno lepotno napako, ki seveda na delovanje sploh ne vpliva. Potem pa imamo tu še prenosnike kategorije A, ki so trpežni in vam bodo še dolgo služili pri vašem delu. To je tudi kategorija prenosnikov, ki jo pri podjetju TrueCAD v največji meri prodajamo.

Kapaciteta baterije

Pri nakupu rabljenega prenosnika vam nudimo 12-mesečno garancijo na baterijo, zagotavljamo pa 45-minutno delovanje računalnika. Če se izkaže, da baterija vzdrži manj časa, jo bomo brezplačno zamenjali.

Kupiti nov ali rabljen prenosnik?

Na splošno za osnovno domačo rabo prenosnika (brskanje po internetu, pregledovanje e-pošte, gledanje filmov in podobno, …) priporočamo rabljen prenosnik, saj bo deloval prav tako zanesljivo, obenem pa boste pri nakupu privarčevali kar nekaj denarja.

Če pa ste eden izmed zahtevnih uporabnikov, pa vam zagotovo raje priporočamo nakup novega prenosnika, saj bo tak prenosnik zaradi večje zmogljivosti veliko bolje kos svoji nalogi.

Če potrebujete svetovanje pri izbiri prenosnika, bomo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja.

V košarico ste dodali izdelek: